FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Ranking PoleconychRanking Poleconych   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kasa za fotografię

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Sport & rekreacja
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 8:31 pm    Temat postu: Kasa za fotografię Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chciałbym zapytać co sądzicie o sposobie zarabiania poprzez sprzedawanie zdjęć?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_administrator
Site Admin
Site Admin

PostWysłany: Nie Sie 17, 2008 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Fotografowanie to pasja, ale może być też źródłem zarobku. Ja osobiście nie mam nic przeciwko, a wręcz jestem za uczciwą pracą jaką jest fotografowanie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 7:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A znasz jakieś dobre polskie stocki?
Ja z polskich znam jeden stockplus.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_administrator
Site Admin
Site Admin

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety nie posiadam takiej wiedzy.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Sport & rekreacja Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: