FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Ranking PoleconychRanking Poleconych   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

czy bux moze byc.....?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 4:49 pm    Temat postu: czy bux moze byc.....? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chcialbym zapytac czy jakis bux moglby zrobic cos takiego ze zaciaga dlugi na paypal?
pytam bo na jednym mam prawie 200$ i nie wiem czy je przeslac. bo jak narobia mi dlugow to nie wiem co zrobie. podejrzane bylo dla mnie to ze bardzo duzo placa z ajedno klikniecie (az 1$)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Tygrys-22
Początkujący forumowicz
Początkujący forumowicz

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 8:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie serwisy to niezła ściema, nie zawsze wypłacają, a z tego co wiem nawet wogóle. Dowody które przedstawiają nieraz są sfałszowane lub pokazują wypłaty na konta znajomych. Sam uzbieralem ok 50$ i nic mi nie doszło.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 7:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie olecam czegoś takiego ale Tygrys-22 cierpliwości z takich rzeczy czasami może dojść z dużym opuźnieniem Wink mi z czegoś podobnego doszło miesiąc po terminie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 8:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja juz sie tym nie zajmuje. jak ktos chce miec pieniadze to radze wziac sie za jakas pracę np robienie stron
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: