FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Ranking PoleconychRanking Poleconych   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kiedy ????

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Konkursy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 8:10 am    Temat postu: Kiedy ???? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, kiedy można się spodziewać dostarczenia nagrody z konkursu który ok. tydzień temu został rozstrzygnięty ???

Chodzi mi o wyświetlenia i Pendrive .

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

Ostrzeżeń: 2

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spokojnie. Ze mną już się skontaktowano.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
_administrator
Site Admin
Site Admin

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nagrody zostały wysłane do osób od których otrzymaliśmy dane... pendrive powinny dojść w najbliższych dniach, natomiast wyświetlenia oraz dyplomy można odebrać już dziś na swojej e-poczcie oraz swoich kontach mBaner.pl Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Urban467
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Nie Wrz 14, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja otrzymałem już dyplom, wyświetlenia Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Wrz 16, 2008 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziś doszła przesyłka pocztą z pendrivem. Nie mogła nie dojść 7 znaczków polecony i dobrze zapakowany list. Wink

Pozdrowienia dla admina, czekamy na więcej konkursów, na pewno się piszę, jeśli będzie przyzwoity Cool
Powrót do góry
Urban467
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 2:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To samo, rano dostałem awizo i muszę się przejść na pocztę Wink
Powrót do góry
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Już jest pendrive!
Podoba mi się materiał Vienna 2008 !
Powrót do góry
gabi071984
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 6:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a kiedy następny konkursik?
Powrót do góry
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Wrz 23, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To samoco gabi , i czy wogóle można się owego spodziewać ??? Laughing
Powrót do góry
_administrator
Site Admin
Site Admin

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten konkursik troszkę nam nie wypalił zbyt mało osób wzięło w nim udział (ok 11.) ...następne na pewno odbędą się w przyszłości - ale kiedy to będzie na razie nawet ja tego nie wiem Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Wrz 26, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

temu forum trzeba reklamy i takiego "bum" żeby trochę ożywić, admin może wymyślić coś ekstra z ekstra nagrodą a my się zajmiemy resztą, więcej atrakcji, jakieś kąciki wybranu user tygodnia itp idt. .

jeśli będzie fajna nagroda i konkurs (już mam pomysł ) który przyciągnie userów na forum będzie GIT Twisted Evil

TEMAT KONKURSU: zaproś kolegę na forum, zaprasza się osoby i ten z którego linku zarejstruje się najwięcej osób wygrywa , prawda że proste i skuteczne ???
a nagroda ??? zależy od budżetu przeznaczonego:
dużo - Ipod
śrenio- bon na zakupy w Empiku lub wybór nagrody do ...
mało- czytnik kart lub klawiatura jakaś fajna do pisania na forum Wink)

Cool Cool Cool Cool Cool
Powrót do góry
kacpero1094
Stały bywalec
Stały bywalec

PostWysłany: Nie Wrz 28, 2008 8:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym był za!
Powrót do góry
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Wto Wrz 30, 2008 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co na to admin ????
Powrót do góry
gabi071984
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie tylko by chodziło o zaproszenie bo nieraz jest tak że ktoś wpadnie się zarejestruje i nawet zapomina o posty też musi chodzić
Powrót do góry
adriano949
Użytkownik
Użytkownik

PostWysłany: Pon Paź 20, 2008 3:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

osoba polecona brana pod owagę musiała by napisać np min. 10 postów.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Konkursy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: