FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Ranking PoleconychRanking Poleconych   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jaka grafika przyciaga?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Grafika
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
krister91
Szaraczek
Szaraczek

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 5:40 pm    Temat postu: Jaka grafika przyciaga? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!

Mam Pytanie w zasadzie 2.. gdzie pierwsze jest apropo grafiki.

Ledwo zapisalem sie do mbaner.pl kod juz umieszczony ;] i teraz musze wykonać własny baner i teraz chcialbym od was kilka rad, aha bede robil baner gif wiec migajacy tekst.

jak duzo tekstu?
tlo zawsze to samo czy zmienne wraz z tlem?
dac jakies takei kontrastowe np czerowy napis biale tlo, to przyciaga?

jakies wasze sugestie? apropo waszych banerow?

bo zwykły ładny baner z nazwa strony to raczej nie przyciagnie?

2. pytanie

jesli zapisalem sie do mbaner i kod u mnie na stronie wyswietla banery z programu, to gdzies na koncie mi sie zbieraja wyswietlenia mojego baneru? choc go nie mam, ale przez to rosnie mi przyszla liczba wyswietlen?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
_administrator
Site Admin
Site Admin

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, jeśli chodzi o dobry baner, odwołam się do artykułu:
Kod:
http://profisite.pl/e-marketing/reklama/jak-zrobiobry-banner.html

Jeśli chodzi o Twoje drugie pytanie, liczbę wyświetleń możesz w każdej chwili sprawdzić w zakładce statystyki dostępnej po zalogowaniu się w systemie. Jeśli kod systemu umieszczony jest na Twojej stronie liczba wyświetleń wzrasta mimo iż nie masz dodanego swojego banera do systemu.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Grafika Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: