FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Ranking PoleconychRanking Poleconych   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problem pilne!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Problemy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
binraf
Szaraczek
Szaraczek

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 11:35 am    Temat postu: Problem pilne!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam ze tu pisze ale brak maila do admina . Proszę o pilna pomoc brak maila mojego maila na innych stronach . Mój baner który podałem nie został zaakcentowany i nie pojawia się na innych stronach a ja wstawiam pod każdym tekstem dwa wasze wygenerowane banery . Dziennie ok 50 do 80 tekstów dziennie i pod każdym wasze banery . Odpiszcie proszę o pomoc. Z góry dziękuje i jeszcze raz przepraszam za wszystko .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
binraf
Szaraczek
Szaraczek

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 3:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy naprawdę trzeba czekać 48h na aktywacje baneru
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum mbaner.pl Strona Główna -> Problemy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: